Steel look deuren

Bent u op zoek naar exclusieve steel look deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De steel look deuren van STIPT Deuren zijn elegant, stoer en passen binnen elke woonstijl. Wij bieden diverse maten en uitvoeringen deuren aan die een toevoeging zijn aan de ruimte. Hierdoor bent u verzekerd van steel look deuren die volledig op maat gemaakt zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een toevoeging aan uw interieur

Exclusieve steel look deuren maken uw interieur compleet! Door het gebruik van glas in het zwarte frame creëert u één geheel met de ruimtes. De lichtinval van een deur in steel look zorgt er niet alleen voor dat ruimtes gescheiden worden, maar laat de woning ook optisch groter lijken! Zoals we al kort naar voren lieten komen zijn de steel look deuren van STIPT Deuren geschikt voor iedere woonstijl. We zijn dan ook erg benieuwd hoe wij de steel look deuren in uw woonstijl kunnen toepassen!

Steel look binnendeur
Steel look binnendeur

Deuren op maat

Een steel look deur moet passen, precies passen. Zowel in uw woning als naar uw wens. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw steel look deuren volledig op maat te laten maken. Geef hiervoor het type deur door dat u graag zou willen en bepaal de afmetingen. Dan zorgen wij ervoor dat wij uw steel look deuren op maat zullen maken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een staal look binnendeur, maar ook voor steel look wanden bent u bij ons aan het juiste adres. Maar denk daarbij niet alleen aan een enkele exclusieve steel look binnendeur, kijk ook eens naar de steel look openslaande deuren wij aanbieden. Ons assortiment is groot en daarom snappen we dat de keuze lastig kan zijn. Heeft u onze hulp nodig? We komen graag met u in contact!

STIPT Deuren staat voor u klaar!

Wij van STIPT Deuren kunnen niet wachten om u van prachtige steel look deuren te voorzien. Een passie voor deuren zit in de familie en deze passie delen we dan ook graag binnen dit familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring in de interieurbouw bent u verzekerd van hoge kwaliteit deuren die passen in uw interieur. We laten u dan ook graag kennis maken met de steel look deuren die op maat voor u worden gemaakt!

Steel look buiten deuren

Steel look deuren kopen? Bekijk ons assortiment!

Of u nu op zoek bent naar steel look openslaande deuren of een enkele steel look binnendeur, wij staan voor u klaar! U kunt bij ons steel look deuren kopen die volledig op maat gemaakt zijn. Bekijk gerust ons assortiment van schuifdeuren en schuifdeuren en heeft u vragen? Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 621640510. Welke steel look deuren zou u graag in huis willen hebben?