Over ons

Altijd een oplossing

Droomt u van een maatwerk oplossing in uw huis? Dan bent u bij Stipt Deuren aan het juiste adres. Wij bieden u de kennis en kunde die nodig is om uw aluminium deur of wand te realiseren.

Lees verder

Over ons

Wij zijn gedreven om een product te leveren dat volledig bij u aansluit.

Stipt Deuren is een Nederlands familiebedrijf dat afkomstig is uit de interieurbouw. Met onze kennis en kunde zijn wij gedreven om een deur of wand te leveren die volledig aansluit op uw wensen. Dit doen wij door maatwerk te bieden met een eigen montageteam dat oog heeft voor ieder detail. Ook worden al onze aluminium deuren en wanden geproduceerd in Nederland.

Meer dan een deur

Wij kiezen voor groen en duurzaamheid.

Meer informatie

Het proces

Op onze website kunt u eenvoudig uw metalen deur of wand samenstellen. Staat uw droomdeur of wand er niet tussen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een ontwerp. Dan denken wij graag met u mee in de mogelijkheden!

Na het samenstellen kunt u uw metalen deur of wand gemakkelijk bestellen. Bij het bestellen krijgt u de keuze of u het bedrag voor of na de montage betaalt.

Wij komen de deur bij u thuis inmeten, zodat de deur volledig op maat gemaakt kan worden. Na het inmeten krijgt u nogmaals een bevestiging van uw order.

Als de maten bij ons bekend zijn, gaat uw bestelling in productie. Hier wordt de deur precies op maat gemaakt voor uw situatie.

Als uw deur of wand klaar is, nemen wij contact met u op. U heeft de keuze om de deur zelf of door ons te laten monteren.

Stel uw deur samen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Stel uw aluminium deur of wand samen. Na verzending gaan wij aan de slag om een prijsopgave te maken.

Ontvang prijsopgave