Staallook deur op maat

Bent u op zoek naar een exclusieve staallook deur op maat? Het aanbod deuren van STIPT Deuren zorgt voor een warm binnenkomen! Wij hebben diverse steel look deuren op maat in ons assortiment die wij volledig in uw woning laten passen. Met de kennis en kunde die aanwezig is, zorgen wij ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Benieuwd naar uw staallook deur op maat?

Type deuren staal look

In ons assortiment vindt u meerdere typen deuren in staal look. Op deze manier bieden we u alle opties die mogelijk zijn voor in uw woning. Zo kunt u gaan voor een steel look binnendeur op maat, die ook weer kan verschillen in een enkele deur of dubbele deur. We hebben daarbij de keuze tussen scharnierdeuren en schuifdeuren, dit is afhankelijk van uw wens. De staallook deur die u kiest, wordt vervolgens volledig op maat voor u gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat de gekozen deur ook in de woning past!

Steel look binnendeur
Steel look binnendeur

Een staallook deur van aluminium

De steel look deuren op maat van Stipt Deuren zijn gemaakt van aluminium. Waarom uw steel look deur van aluminium is? Omdat dit materiaal ontzettend veel voordelen biedt! Allereerst is aluminium licht van gewicht, waardoor er geen extra verstevigingen nodig zijn voor staal look binnendeur. De staallook deur op maat is hierdoor makkelijk te plaatsen en te openen. Daarbij is aluminium duurzamer dan staal, waardoor u ook bijdraagt aan het milieu!

Exclusieve uitstraling

Een staallook deur op maat is een echte toevoeging aan uw woning. De deuren zijn elegant, stijlvol en geven een exclusieve uitstraling. De staallook deur op maat met een aluminium profiel en glas, zorgt ervoor dat ruimtes één geheel worden en dat er toch een afscheiding wordt gecreëerd. De steel look deuren op maat passen in iedere woonstijl en voegt net even die extra luxe uitstraling toe. Bekijk gerust ons assortiment!

Steel look buiten deuren

Bestel nu uw staallook deur op maat!

Bent u er al uit welke staal look deur u door ons op maat wil laten maken? Met een paar klikken heeft u de deur besteld en gaan wij aan de slag om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 621640510. Bestel vandaag nog uw staallook deur op maat!