Alles behalve standaard

Tijdens het samenstellen van uw stalen deur heeft u keuze uit verschillende soorten deuren. Zo leveren wij stalen scharnierdeuren, stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren én stalen wanden. Na het selecteren van uw deur heeft u keuze uit verschillende opties, zoals het ontwerp, de vorm van de greep en de kleur van de deur en het glas. Heeft u een eigen ontwerp deur? Neem dan contact met ons op om uw wensen door te geven zodat we uw droomdeur kunnen realiseren.

Stalen scharnierdeur

Selecteer deur

Stalen
taatsdeur

Selecteer deur

Stalen
schuifdeur

Selecteer deur

Stalen
paneel

Selecteer vast paneel

Stalen deuren van Stipt

Onze deuren worden geproduceerd van gepoedercoat aluminium. Dit heeft dezelfde uitstraling als het bekende staal, maar dan voor een voordeligere prijs. Bovendien bevatten aluminium deuren geen lasnaden en wordt de deur voorzien van smalle profielen, wat resulteert in strakkere en rankere deuren. Ook is het materiaal een stuk lichter en is het, in tegenstelling tot hout, onderhoudsvrij.

Meer over onze aluminium deuren
Ons product | Stipt Deuren

De opties

Bij het samenstellen van uw deur heeft u keuze uit verschillende ontwerpen. Dit gaat van standaard ontwerp ‘Ontwerp A’ tot en met ‘Ontwerp E’. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende opties, zoals de kleur van de deur en het glas. Ook kunt u uit diverse grepen kiezen. Bij Stipt Deuren stelt u uw steel look deur en wanden eenvoudig samen.

Bekijk de mogelijkheden

Duurzaamheid

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te minimaliseren. Dit doen wij door producten van hoge kwaliteit te leveren waardoor deze langer meegaan. De langere levensduur maakt het minder noodzakelijk om het product te vervangen. Ook kiezen we bij Stipt Deuren voor het gebruik van duurzamere materialen. In tegenstelling tot de meeste puien maken wij onze deuren en wanden van aluminium in plaats van staal. Bovendien worden al onze deuren en wanden op maat gemaakt in Nederland.

Meer over duurzaamheid

Stel uw stalen deur samen

Stel uw metalen deur of wand samen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Na verzending gaan wij direct aan de slag om een prijsopgave te maken..

Stel uw deur samen