Metalen schuifdeur

Bent u op zoek naar een metalen schuifdeur? STIPT Deuren maakt uw woning compleet! De schuifdeuren hebben een open uitstraling door het metaal en glas. Door deze deuren in diverse ruimtes toe te passen zorgt u ervoor dat de woning één geheel wordt. Een metalen schuifdeur laat u bij ons volledig op maat maken. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze heeft gemaakt. Wij helpen u graag verder!

Stel samen

Luxe schuifdeuren om ruimtes te scheiden

De metalen schuifdeur van STIPT deuren stralen luxe en exclusiviteit uit. Het zijn de perfecte deuren om ruimtes in uw woning te scheiden en bij uw interieur te laten passen. Door het metaal waar de schuifdeur van gemaakt wordt het gevoel gecreerd dat de ruimte apart staat van de andere ruimte. Echter door het glas dat erin verwerkt is, worden de ruimtes één geheel.

Metalen schuifdeur

Ontwerp zelf uw schuifdeur

In ons assortiment schuifdeuren vindt u diverse modellen die u in uw woning kunt plaatsen. U kunt bij ons onder andere terecht voor een enkele-, dubbele- of en suite schuifdeur van metaal. Bepaal zelf welke schuifdeur het beste in uw woning past en geef aan ons de maten door voor de metalen schuifdeur. U heeft direct de prijs van de deur inzichtelijk en kunt overgaan op het bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij aan de slag om uw metalen schuifdeur volledig naar wens te maken. Loopt u nog ergens tegenaan? Onze specialisten geven graag antwoord op uw vraag!

Alles in 1 pakket

Bij STIPT Deuren pakken wij alles ook echt stipt aan. U kunt bij ons niet alleen de deur volledig op maat laten maken, ook de montage kunt u door ons laten doen! Onze vakmannen weten de deuren met precisie en zorgvuldigheid in uw woning te plaatsen, zodat u hier zelf niks mee te doen heeft. Bij ons kunt u dus gaan voor een alles in 1 pakket!

Bestel vandaag nog uw metalen schuifdeur!

Bent u er al uit welke schuifdeur van metaal u graag in uw woning wilt hebben? STIPT Deuren staat voor u klaar! Neem rustig een kijkje op onze website op zoek naar de metalen schuifdeur die bij uw wensen past. Vind onder andere enkele deuren, dubbele deuren en en suite deuren. Bestel vandaag nog uw metalen schuifdeur!