FAQ

Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij STIPT Deuren besteld u eenvoudig uw metalen deuren en wanden. Na het selecteren van een aantal opties kunt u uw steel look deuren of wanden aan uw winkelwagen toevoegen. Begin met samenstellen.

Dat is geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een inmeet afspraak in te plannen. Wij komen dan de exacte maten opmeten en nemen uw bestelling nog een keer met u door, zodat wij uw droomdeur op maat kunnen gaan maken.

Wij streven ernaar om binnen 14 dagen bij u te komen inmeten. De levertijd na inmeten c.q. opdracht is tussen 7 – 10 werkweken.

Bij STIPT Deuren betaald u geen extra kosten voor het inmeten. Al onze prijzen zijn inclusief inmeten en BTW! Voor montage rekenen wij de volgende kosten:

  • 1 element           310 euro
  • 2 elementen     403 euro
  • 3 elementen     496 euro
  • 4 elementen     589 euro
  • 5 elementen     682 euro

Nee, dat hoeft niet. Bij het plaatsen van uw order krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling nu volledig te betalen of achteraf te betalen. 

U kunt uw bestelling annuleren tot en met het inmeten. U betaald dan alleen 125 euro annuleringskosten. Na het tekenen van de factuur die u ontvangt na het inmeten, is het niet meer mogelijk om uw order te annuleren.