Steel look schuifdeur

Maak uw woning compleet met een steel look schuifdeur van STIPT Deuren. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten schuifdeuren die een prachtige scheiding vormen tussen ruimtes. Met de juiste lichtinval door het glas zal er nog meer ruimte in huis worden gecreëerd. U kunt uw steel look schuifdeur bij ons volledig op maat laten maken, wij helpen u dan ook graag verder!

Stel samen

De perfecte roomdivider

Een steel look schuifdeur is perfect als roomdivider tussen twee ruimtes. Met steel look schuifdeuren worden de ruimtes van elkaar geschieden, zonder dat de ruimte daadwerkelijk wordt onderbroken. Door het glas wordt er namelijk voor gezorgd dat de ruimtes toch één geheel blijven. Een schuifdeur in staal look is daarbij toepasbaar binnen elk interieur. Daarom zijn de schuifdeuren uiterst geschikt voor het samenbrengen van het interieur van twee verschillende ruimtes.

Steel look binnendeur
Steel look binnendeur

Schuifdeur op maat

Bij STIPT Deuren wordt uw steel look schuifdeur volledig op maat gemaakt. Ons team staat dan ook graag voor u klaar om uw wensen toe te passen in het design van de schuifdeuren. In ons assortiment vindt u allereerst verschillende typen schuifdeuren in steel look. Vervolgens kunt u zelf de afmeting bepalen van uw steel look schuifdeur. Wanneer wij uw wensen ontvangen hebben, zullen wij aan de slag gaan om uw deur te realiseren!

Ons team staat voor u klaar!

Wij delen onze passie voor deuren ook graag met u! Dit doen wij door uw steel look schuifdeur volledig op maat te laten maken door ons team van specialisten. Na het ontvangen van uw aanvraag gaan wij aan de slag met de realisatie. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze scharnierdeuren in steel look. Wij hebben al jaren ervaring in de interieurbouw en daarom kunt u ook bij ons terecht voor een passend advies!

Steel look buiten deuren

Steel look schuifdeur kopen? Stel uw schuifdeur samen!

Voor een steel look schuifdeur bent u bij STIPT Deuren aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit diverse steel look schuifdeuren en wanden, waardoor u verzekerd bent van een passende deur. Heeft u vragen of wilt u graag advies over het kopen van de juiste steel look schuifdeur? Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 621640510. Stel vandaag nog uw steel look schuifdeur samen!