Stalen schuifdeur op maat

Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur die volledig op maat gemaakt is? Bij STIPT Deuren vindt u de perfecte deur voor in uw huis! Door ons ruime aanbod schuifdeuren, maken wij ook uw interieur compleet. Wij geven u niet alleen in onze webshop een warm welkom, maar ook uw huis geven wij met onze deuren een warm welkom. Heeft u al een ontwerp in gedachte? Stel dan nu uw stalen schuifdeur op maat samen!

Stel samen

Diverse stalen deuren

De deuren van Stipt Deuren zijn van metaal, maar hebben de exacte uitstraling van een stalen deur. De glazen stalen deur van Stipt Deuren zijn er diverse uitvoeringen, die u volledig naar uw hand kan samenstellen. Zo weet u namelijk zeker dat de deur past en naar uw wens is. U kunt onder andere gaan voor een enkele stalen schuifdeur op maat. Of gaat u toch liever voor een en suite deur die twee ruimtes prachtig scheiden van elkaar? Neem gerust eens een kijkje en ga op zoek naar de perfecte stalen schuifdeur op maat!

Stalen-schuifdeur-op-maat-stiptdeuren
stalen-schuifdeur-op-maat-open

Uw interieur compleet

Een stalen schuifdeur op maat maakt uw huis compleet! De glazen stalen deur creëert ruimte in uw huis en door de elegantie van het materiaal wordt uw interieur direct naar een hoger niveau getild. Een stalen schuifdeur op maat is in ieder interieur als deur te combineren. De deuren van Stipt Deuren hebben hebben zowel een robuuste, stoere als elegant en rustieke uitstraling. Bekijk daarom snel welke schuifdeur op maat het beste in uw interieur zal passen!

Stel uw eigen stalen schuifdeur op maat samen!

Bij ons kunt u kwaliteit en maatwerk verwachten. Wanneer u voor een stalen schuifdeur op maat gaat, kunt u zelf de soort deur en maten kiezen. Wij streven er namelijk naar dat de metalen deur perfect in uw woning en interieur past. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke deur wij huis moeten vallen en daarom helpen wij u ook graag! Bekijk daarom nu ons assortiment en stel vandaag nog uw stalen schuifdeur op maat samen!

Stalen-schuifdeur-op-maat-buiten