Samenstellen

Hoe bestel ik mijn deur of wand op maat?

Bij Stipt Deuren besteld u eenvoudig uw metalen deuren en wanden. Na het selecteren van een aantal opties kunt u uw steel look deuren of wanden aan uw winkelwagen toevoegen. Begin met samenstellen.

Verkopen jullie alleen binnendeuren?

Al onze deuren en wanden zijn ook geschikt voor buitentoepassingen en badkamers. Echter leveren wij geen geïsoleerde profielen.

Ik weet de maten niet zeker, is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een inmeet afspraak in te plannen. Wij komen dan de exacte maten opmeten en nemen uw bestelling nog een keer met u door, zodat wij uw droomdeur op maat kunnen gaan maken.

Hoe hoog mag mijn steel look deur of wand maximaal zijn?

Onze prijzen zijn berekend op basis van een hoogte tot 2650 millimeter. Wilt u een steel look deur of wand die hoger is dan de standaard maat? Dan worden de prijzen als volgt berekend:

  • Inbouwhoogte hoger dan 2650mm tot 2850mm    +10%
  • Inbouwhoogte hoger dan 2850mm tot 3000mm    +20%
  • Inbouwhoogte hoger dan 3000mm tot 3200mm    +30%

Mocht uw metalen deur of wand hoger zijn dan de standaard maat, dan worden deze gegevens meegenomen in de inmeet gegevens. Na het inmeten krijgt u nogmaals een orderbevestiging met factuur. Mogelijke prijsverschillen worden hierin verrekend.

Uit welk materiaal zijn de deuren vervaardigd?

Onze steel look deuren worden gemaakt van aluminium. Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Hierdoor is een complete verbouwing niet nodig.

Moet ik mijn deur met kozijn bestellen?

Dit is volledig afhankelijk van de huidige situatie. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee.

Terug naar home Neem contact op