Uw metalen deuren en wanden

Volledig op maat

Stel uw deur samen

Design kasten

Volledig op maat

Maak een afspraak

Onze deuren

Nóg beter dan staal.

Bent u op zoek naar een manier om ruimtes af te scheiden, warmte binnen te houden of meer ruimte te creëren in uw woon- en badkamer? Stipt Deuren biedt diverse deuren en wanden die u volledig kunt samenstellen; van een metalen scharnier- of schuifdeur tot een taatdeur of wand. U kiest welk model u graag in huis wilt hebben en wij zorgen ervoor dat deze op maat wordt gemaakt. Voldoet de oplossing aan uw wensen? Dan komen wij graag bij u inmeten, zodat de deur perfect past.

Stipt Deuren maakt haar deuren en wanden van aluminium, de duurzamere vervanger van staal. Aluminium is modern materiaal met dezelfde uitstraling als staal, maar dan voor een voordeligere prijs. Bovendien bevatten aluminium deuren geen lasnaden wat resulteert in strakkere en rankere deuren.

Meer over onze deuren

Metalen deuren

Kasten

Uw eigen unieke ontwerp deuren en kasten

Over ons

Ruimte voor advies

Stipt Deuren is een Nederlands familiebedrijf dat afkomstig is uit de interieurbouw. Met onze kennis en kunde zijn wij gedreven om een deur of wand te leveren die volledig aansluit op uw wensen. Dit doen wij door maatwerk te bieden met een eigen montageteam dat oog heeft voor detail. Al onze producten worden geproduceerd in Nederland.

Meer over ons

lichter en groener

Ruimte voor duurzaamheid

Stipt Deuren maakt haar deuren en wanden van aluminium, de duurzamere vervanger van staal. Aluminium is modern materiaal dat krasbestendig is en wordt gekenmerkt door een langere levensduur. In tegenstelling tot stalen deuren roesten aluminium deuren niet. Hierdoor gaan de deuren langer mee en zijn ze minder snel aan vervanging toe.

Meer informatie

Onze klanten

Doe inspiratie op in onze galerij.

De mogelijkheden voor metalen deuren en wanden zijn oneindig. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de mooiste combinaties. Neem een kijkje in onze galerij en laat u inspireren. Heeft u toch liever iets anders? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Laat u inspireren!

Stel uw deur samen

Stel uw aluminium deur of wand samen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Na verzending gaan wij direct aan de slag met een prijsopgave.

Offerte ontvangen