Duurzaamheid

Onze groene deuren

Naast dat onze aluminium deuren en wanden een strakke en elegante uitstraling hebben, zijn ze ook nog eens duurzaam.

Lees verder

Stipt groen en duurzaam.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te minimaliseren. Dit doen wij door producten van hoge kwaliteit te leveren waardoor deze langer meegaan. De langere levensduur maakt het minder noodzakelijk om het product te vervangen. Ook kiezen we bij Stipt Deuren voor het gebruik van duurzamere materialen. In tegenstelling tot de meeste puien maken wij onze deuren en wanden van aluminium in plaats van staal. Bovendien worden al onze deuren en wanden op maat gemaakt in Nederland.

materiaal

Aluminium

Aluminium is modern materiaal met duurzamere eigenschappen dan staal. Zo is aluminium krasbestendig en heeft het een lange levensduur. In tegenstelling tot stalen deuren, roesten aluminium deuren niet. Ook werken wij onze deuren af met een hoge kwaliteit coating, waardoor deze onderhoudsvrij zijn.

Neem contact op

Betere eigenschappen

Voordelen

Naast dat aluminium duurzame eigenschappen kent, heeft het ook nog andere voordelen. Zo is aluminium prijstechnisch voordeliger dan staal en resulteert het in strakkere en rankere deuren. Ook is het materiaal een stuk lichter dan staal en is aluminium in tegenstelling tot hout onderhoudsvrij. Aluminium deuren hebben dus betere eigenschappen voor een voordeligere prijs.

Meer over ons

Stel uw deur samen

Stel uw aluminium deur of wand samen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Na verzending gaan wij direct aan de slag met een prijsopgave.

Offerte ontvangen