Stel een vraag

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten middels het onderstaande contactformulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.  Neem contact op

     Stipt Deuren

        Smitspol 20 D, 3861 RS Nijkerk

       085 760 3988

       [email protected]

   

  Neem contact op

     Stipt Deuren

        Smitspol 20 D, 3861 RS Nijkerk

       085 760 3988

       [email protected]

   

  Waar bent u naar op zoek?

  Het snelste antwoord op uw vragen vind u hieronder.

  Hoe bestel ik deuren of wanden op maat?

  Bij STIPT Deuren besteld u eenvoudig uw metalen deuren en wanden. Na het selecteren van een aantal opties kunt u uw steel look deuren of wanden aan uw winkelwagen toevoegen. Begin met samenstellen.

  Ik weet de maten niet zeker, is dat een probleem?

  Dat is geen probleem. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een inmeet afspraak in te plannen. Wij komen dan de exacte maten opmeten en nemen uw bestelling nog een keer met u door, zodat wij uw droomdeur op maat kunnen gaan maken.

  Hoe hoog mag mijn steel look deur of wand maximaal zijn?

  Onze prijzen zijn berekend op basis van een hoogte tot 2650mm. Wilt u een steel look deur of wand die hoger is dan de standaard maat? Dan worden de prijzen als volgt berekend:

  • Inbouwhoogte hoger dan 2650mm tot 2850mm    +10%
  • Inbouwhoogte hoger dan 2850mm tot 3000mm    +20%
  • Inbouwhoogte hoger dan 3000mm tot 3200mm    +30%

  Mocht uw metalen deur of wand hoger zijn dan de standaard maat, dan worden deze gegevens meegenomen in de inmeet gegevens. Na het inmeten krijgt u nogmaals een orderbevestiging met factuur. Mogelijke prijsverschillen worden hierin verrekend.

  Uit welk materiaal zijn de deuren vervaardigd?

  Onze steel look deuren worden gemaakt van aluminium. Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Hierdoor is een complete verbouwing niet nodig.

  Moet ik mijn deur met kozijn bestellen?

  Dit is volledig afhankelijk van de huidige situatie. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee.

  Binnen hoeveel weken wordt mijn bestelling geleverd?

  Wij streven ernaar om binnen 14 dagen bij u te komen inmeten. De levertijd na inmeten c.q. opdracht is tussen 7 – 10 werkweken.

  Wat zijn de kosten voor het inmeten en de montage?

  Bij STIPT Deuren betaald u geen extra kosten voor het inmeten. Al onze prijzen zijn inclusief inmeten en BTW! Voor montage rekenen wij de volgende kosten:

  • 1 element           310 euro
  • 2 elementen     403 euro
  • 3 elementen     496 euro
  • 4 elementen     589 euro
  • 5 elementen     682 euro
  Rekenen jullie voorrijkosten?

  Binnen Nederland rekenen wij geen kosten voor afgelegde kilometers of levering!

  Moet ik mijn order in één keer betalen?

  Nee, dat hoeft niet. Bij het plaatsen van uw order krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling nu volledig te betalen of achteraf te betalen. 

  Wat als mijn deur of wand een andere maat blijkt te hebben dan ik heb opgegeven?

  Dat is geen probleem! Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een inmeet afspraak in te plannen. Tijdens het inmeten nemen wij uw order nog eens helemaal door. Hierna krijgt u een online factuur. Deze betaald u na de montage van uw order.

  Kan ik mijn bestelling annuleren?

  U kunt uw bestelling annuleren tot en met het inmeten. U betaald dan alleen 125 euro annuleringskosten. Na het tekenen van de factuur die u ontvangt na het inmeten, is het niet meer mogelijk om uw order te annuleren.

  Hoelang heb ik garantie op mijn bestelling?

  Wij geven standaard een jaar garantie op onze metalen deuren en wanden.