Binnendeur Metaal

Bent u op zoek naar een binnendeur van metaal? Wij van STIPT Deuren bieden u hoge kwaliteit binnendeuren die passen in uw woning! Creëer luxe, warmte en ruimte met onze binnendeuren die we ook graag bij u komen monteren. Door onze jarenlange ervaring in de interieurbranche matchen wij graag een binnendeur van metaal aan uw wensen. Laat uw binnendeur volledig op maat maken!

Stel samen

Luxe metalen deur op maat

De deuren van STIPT Deuren kenmerken zich door de luxe uitstraling en hoge kwaliteit. U bestelt een binnendeur van metaal die precies op maat is en de uitstraling heeft van een stalen deur. Het residentiële metalen frame en het heldere glas van de metalen binnendeur brengen de luxe en sfeer in huis. Wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden en uw deur perfect in uw interieur zal passen.

Binnendeur metaal STIPT Deuren
Metaal binnendeur

Type metalen binnendeuren

Bij STIPT Deuren maken wij onderscheid in twee verschillende binnendeuren van metaal. Wij zijn van mening dat een binnendeur van metaal niet alleen efficiënt moet werken, maar ook de juiste afwerking moet hebben. Daarom vindt u bij ons binnendeuren met een afgewerkte sparing. Hierdoor waarborgen we de kwaliteit en maakt u optimaal gebruik van uw binnendeur van metaal!

De voordelen een metalen binnendeur

Een binnendeur van metaal kent ontzettend veel voordelen. Naast dat het identiek lijkt op een stalen binnendeur, is het ook nog eens licht van gewicht. Hierdoor zijn er geen extra verstevigingen nodig aan de wanden, plafond of vloer. Ook is een binnendeur van metaal duurzamer dan een binnendeur van staal. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Stel dan nu uw eigen binnendeur van metaal samen!

Metalen binnendeur met glas
Binnendeur van metaal

Inmeten en monteren

Om er zeker van te zijn dat uw binnendeur van metaal de juiste maten heeft, komen wij graag persoonlijk bij u inmeten. Onze vakmannen weten namelijk precies waar zij om moeten letten en hoe het inmeten gedaan moet worden. Heeft u de juiste binnendeur van metaal op maat laten maken? Dan kunt u ervoor kiezen om de montage door ons te laten doen. Dit scheelt u veel tijd en moeite!

Binnendeur van metaal op maat laten maken? STIPT Deuren is uw specialist!

Wilt u een binnendeur volledig op maat laten maken? Al meerdere generaties lang zijn wij actief in de interieurbouw. Wij zijn specialist in het op maat maken van uw binnendeur van metaal. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in of vraag direct een prijsopgave aan! STIPT Deuren staat klaar om u te voorzien van een prachtige binnendeur van metaal.